Jos van der Graaf bv

Jos van der Graaf bv is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van diverse soorten bestrating, zowel handmatig als machinaal, het woonrijp maken van woongebieden, het herinrichten van bestaande woonwijken, het uitvoeren van grondwerken, het graven van proefsleuven en het leggen van afvoerleidingen. Met ruim 25 jaar ervaring zijn we voor veel organisaties een betrouwbare partner.

Kwaliteit en continuïteit

In hoofdzaak voeren we werken uit welke verworven zijn op enkelvoudige en meervoudig onderhandse markt en ook in bouwteamverband, binnen een stabiele kern van opdrachtgevers. Daarnaast worden ook projecten op de openbare markt verworven. Ons werkterrein strekt zich uit van midden naar west tot zuid Nederland.

Hoofddoel van onze bedrijfsvoering is het in stand houden en verbeteren van de kwaliteit in alle facetten, en dat zo duurzaam mogelijk (meer over MVO). Projecten worden daarom gerealiseerd door hoofdzakelijk vast en ervaren personeel en met inzet van eigen materieel. Natuurlijk met goede aansturing vanuit de eigen organisatie.

Ons bedrijf beschikt over specialisten op het gebied van ontwerpadvies-planadvies-kostendeskundigheid-werkvoorbereiding en kwaliteitszorg. We werken met korte lijnen en kunnen daardoor adequaat en zeer flexibel te opereren met minimale overheadkosten.

Jos van der Graaf
 

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn voor Jos van der Graaf bv belangrijke thema’s. Wij streven er naar ons op dit punt maximaal te onderscheiden. Dit doen wij niet alleen met onze kennis en advisering, want een betere wereld begint bij jezelf. Bij nieuwe investeringen kiezen we zoveel mogelijk voor schone bedrijfsauto’s, machines, roetfilters en andere oplossingen die minder milieubelastend zijn om zo de uitstoot van schadelijke stoffen te minimaliseren.

Door ons uitgekiend sorteersysteem dragen wij er zorg voor dat nagenoeg alle restmaterialen naar de juiste recyclebedrijven afgevoerd worden. Verder wordt voor het welzijn van de medewerkers continu gezocht naar toepassingsmogelijkheden ter voorkoming van menselijke slijtage, bijvoorbeeld door het inzetten van machinale hulpmiddelen.

Social return on investment

Jos van der Graaf bv werkt samen met lokale overheden aan ‘Social Return on Investment’. Werkzoekenden met een achterstand op de arbeidsmarkt vinden vaak niet zelfstandig hun weg naar een nieuwe baan. Om deze mensen toch een nieuwe kans te geven op de arbeidsmarkt maken lokale overheden afspraken over sociale eisen met bedrijven waarvan diensten worden ingekocht. Zo wordt er structureel gewerkt aan terugdringen van werkloosheid en creëren van meer arbeidsdiversiteit. Een vooraf bepaald percentage van de aanneemsom wordt omgezet in baanopeningen. Werkzoekenden krijgen zo ook bij Jos van der Graaf bv kansen op de arbeidsmarkt.

Aangezien wij al vele jaren een Fundeon erkend leerbedrijf zijn, kunnen wij werkzoekenden alle mogelijkheden bieden op een nieuwe carrière in onze branche. Er zijn al meerdere werkzoekenden uit deze sociale regeling in vaste dienst bij onze organisatie getreden. Dat heeft een positieve uitwerking voor iedereen; voor ons als bedrijf, de voormalig werkzoekende en de samenleving in het algemeen.

078 - 616 45 52 contact opnemen

Waarom kiezen voor Jos van der Graaf bv?

  • Flexibele partner met uitstekende service
  • Lokaal georiënteerd (regio Drechtsteden)
  • Brede kennis en complete dienstverlening
  • Geautomatiseerde efficiënte werkwijze
  • Verzekerd van kwaliteit

Jos van der Graaf bv is ISO 9001:2015 en VCA ** gecertificeerd, aangesloten bij Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en bij de Graafcode. 

 

Certificaten

 

Wij werken onder andere voor

Gemeenten, ingenieursbureaus, aannemers, bedrijven en particulieren.